MENÜ

B.F.F.
A barátság a legfontosabb. ( saját tp )

Szasztok!

Bogdán Rebekának hívnak. Zegre járok az Adyba!!Nyelvöltés Jelenleg 5/a-s vook!

Képzeljétek, tegnap este jöttem apuhoz. Ő Budapesten lakik. Elváltak anyával.Sírós De az már régen volt! Van egy barátom, akit Valinak hínak. Nagyon jó fej, pedig FELNŐTT!!! Együtt menünk vásárolni, moziba, sétálni... stb.

 

Visszatérve a sulira. Lehet fújogni!! Van 30 db otársam: BöFF-ök: Horváth Panna , Máté Ida , Helyes Rebeka!!

Szegény Didus, most beteg! Rella náthás, Panna jólvan.

Nembarát: bbbbbbbbboogiiiiii, aaaadriiiiiii!!! Brrr! Kiráz tőlük a hideg! Róluk inkább nem is beszélek! Na jó.. DE !!! Már 1. óta gonoszkodnak velünk, de MOST komolyra fordult a dolog! Már megszégyenítették Rellát az egész osztály előtt... stb. A többit nem mesélem TÉNYLEG, mert felfordul tőlük a gyomrom. Vagyis: T. A. T. T. S.!!!!  ennyit mára!

 

 

 

SZÉP szombatot Mindenkinek és  puszi: Rebi!!

 

 

 

 

Jó reggelt! Ma indulunk vissza Zegre!!! Tudni illik, h Valkámak volt egy nyaralója, Balatonfenyvesen, de eladta!Üvöltés Na mindegy. Meg-meg szoktunk még állni azért, de oda már nem mehetünk be.  Nagyon szerettem azt a helyet...

Sok mókázás volt, ám. Nekem a Balaton, a riviéra... sztem ti is ismeritek! Kb. dél( után ) indulunk.

 

puszi: Rebi Kellemes napot, készüljetek minden gyerek rémálmára.. a suliraaa!

 



 

Szasztok, bocsi, kicsit későn jelentkezek. Tudjátok, anyuval élek, és ő ezt elvileg nem engedné, de most 2 hétig itt vookj!!! ( APUNÁL!!!!!!NevetésKirály) Itt van egy barátosném Fruzsi!!!NyelvöltésKirály

Levágatam a halyam, most vállig ér! Egyszer képet is rakok föl... ha took. Má el is mentek.Rosszall Végre itt a  VAKÁC IÓ !!!!!!!!!!!

 

szasztok! örülök, hogy már egyre többen jöttök! Most apu munkahelyén vook . ( Kiutprogram) épp gépezek, remélem TI is netközelben vagytok, és felnéztek, szavaztok, letöltetek. Kb. még egy ó-t itt leszek.. tud vki chat-et fölrakni? tudjátok, az info- ban írtam, h kellene! e-mail címem: rebinyo@vipmail.hu!!! Léccike küldjétek el, akko took veletek dumizni, de Skyp-on is megkereshettek: Bogdán Rebeka!!!Vigyor

 

 

 

sziasztok, remélem ott voltatok - v láttátok - a Ke$ha koncertet! én ott voltam! visszafele láttunk apuval 3 limót is. az egyik tetőablakán az kinéztek az utasok, a másik 2 üres volt. toom, titket ez nem annyira izgat. commenteket e-mailben küldhetitek, amíg nem lesz chat, v ilyesmi. szívesen beszélgetek veletek.... ha épp lesz rá időm. jöhet egy réges-régi story... tavaly nyárról:

 

szóval, a történet ott kezdődött, hogy egy ki ideig Őriszentpéterre jártam lovagolni. egyik alkalommal galopp közben a bozótosból szarvasok jöttek elő. ( ugyanis ez nem futószáras tötörészés volt..) az előttünk lévő ló oldalra ugrott, az a ló - Nárcisz - amin én ültem nem a szarvasoktól ilyedt meg, hanem inkább az előtte levő ló pánikától. szóval követte a " példát " . én mit sem észrevéve ebból egyszercsak ... bumm. nagy mázlimra nem éreztem az esésből semmit. aztán kinyitottam a szemem, és megláttam a lovasoktató arcát. látszott rajta a rémület - Dobokay Péter, úgymond: exzsoké - és megkérdezte:

- Hogy hívnak?

- Re-rebeka.

- Melyik lovon ültél?

- N-nárcisz...

Nagy nehezen és óvatosan feltápászkodtam, és vagy 500 métert, - csurom vizes ruhákban, mintha tóból jöttem volna - tocsogtam el, apa kocsijáig. majdnem elaludtam benn, Valiék nem hagyták, utólag toom, hogy miért..( már bocsi, gyengébbek kedvéért elmondanám, hogy kinyiffantam volna ) szóval Körmend, mentővel Szombathely, 7 nao intenzív, 2 nap gyerekosztály, tötöröttötötötö....

 

Ma már csak nevetek rajta. Há! Puszííííííí: Rebi!


Hírek

  • Blog!!
    2011-08-26 14:16:19

    Sziasztok, megkérlek titeket, ézzetek fel a blogomra, kommentezni is lehet!! www.rerebiszblog.blog.hu

  • Info
    2011-06-05 08:15:09

    szerintem a szabályokat olvastátok, azon kívül olvassátok a netikett-et is. Legalábbis, úgy remélem. Ha nem, tegyétek mihamarabb. Nem vagyok profi ebben az egészben, de megpróbálok vh feltenni chat-et. Nem ígérek semmit, de aki tudja, küldje el e-mail-ban, hogy kell!!!

    Légyszike!!!Ártatlan

  • Szabályok!!
    2011-06-03 23:33:38

    lehet letöltizni, másolni nem!! ezenkívül az 1-es szabály: nincs 2-es!!Király

Szavazás

Elváltak a szöleitek?
Nem.
Igen.
Asztali nézet